COD VERDE
Realitatea-Caţavencu instaurează Cod Verde
Grupul Realitatea-Caţavencu, singurul grup de media integrat românesc şi care promovează presa de calitate, include Realitatea TV, Academia Caţavencu, Cotidianul, Radio Guerrilla, Money Channel, Business Standard, Money Express, IQads, Romantica, 24FUN, Tabu, precum şi agenţia de presă NewsIN şi reţelele de digital signage Monopoly TV şi Zoom.
Grupul de presă Realitatea-Caţavencu instaurează Codul Verde, devenind astfel primul trust media care se implică responsabil şi programatic în politicile de mediu. Este rezultatul unei atitudini consecvente a grupului de presă de a promova un jurnalism de calitate, orientat tot timpul spre marile teme de pe agenda românilor care ne sunt telespectatori, cititori, ascultători. O dată pe lună, toate produsele jurnalistice ale grupului vor arbora culoarea verde, în diferite elemente grafice specifice şi vor rezerva un spaţiu editorial consistent temelor legate de împăduriri şi oprirea defrişărilor, de reducera poluării şi salvarea ariilor protejate, de surse alternative de energie şi stoparea deşertificării României.

Codul Verde instaurat de Realitatea-Caţavencu îi va aduce alături pe jurnaliştii grupului şi pe toţi românii care se simt, la rândul lor, revoltaţi şi responsabili, care vor şi pot să preia iniţiativa şi să se constituie într-o comunitate a celor ce iubesc pur şi simplu România.

Zecile de mii de mesaje ale cititorilor, telespectatorilor sau ascultătorilor noştri dovedesc, în fiecare zi, că suntem foarte mulţi cei cărora le pasă.

Codul Verde instaurat de Realitatea-Caţavencu va include şi o serie de acţiuni publice de amploare, care exced statutul preocupărilor jurnalistice curente. Prima dintre ele este “România prinde rădăcini”, o campanie iniţiată de Realitatea TV şi susţinută de Petrom. Pe 28, 29 şi 30 octombrie, Realitatea TV împreună cu partenerii RNP Romsilva şi MaiMultVerde şi cu sprijinul Consiliilor Judeţene din Bacău, Neamţ şi Suceava vor împăduri 3 judeţe din Moldova, afectate de inundaţiile din iulie din acest an. Va fi un efort uriaş, la care deja am avut sprijinul a mii de români care au contribuit la teledonul organizat de Realitatea TV in august.
This text will be replaced
Susţine campania "Cod Verde"!
Postează banda verde pe site-ul tău o zi pe lună şi anunţă-ne la [email protected] că eşti alături de noi.
Arată că iţi pasa!

Ni s-au alăturat deja:

www.trilulilu.ro
www.freenews.ro
www.avocatnet.ro
www.criserb.com
www.finantare.ro
www.managementul-proiectelor.ro
www.hotcity.ro
www.times.ro
www.telyou.ro
www.ingeri.ro
www.referat24.ro
www.chip.ro
www.rocultura.ro
www.jurnalismonline.ro
www.elemental.ro
www.rol.ro
clickbertypg.blogspot.com
www.vremea.pht.ro
www.zarnesti.net
www.kristofer93.com
www.ardeimedia.ro
forum.transira.ro
www.infolegal.ro
www.crearesite.eu
www.infopresa.worldpress.com
www.meteorologie.ro
www.emiltrifa.ro
www.e-referate.ro
fireangee.blogspot.com
www.CasePasive.eu
www.pescarusul-testos-andi.blogspot.com
costineacsu.8m.net
www.StiintaAzi.ro
www.PsihologdeServiciu.ro
www.121.roo
www.StiintaAzi.ro
www.axll.home.ro
www.grundfos.ro
www.trendbiz.ro
www.EuroAvocatura.ro
www.voluntariat.ro
www.evaluarederisc.ro
www.salvatidelta.ro
www.tico.tk
alexandrabejan.blogspot.com

te aşteptăm şi pe tine!